بتا گلوکان جو
بتاگلوکان ها سبوس محلول (فیبر غذایی) هستند که به طور طبیعی در جو وجود دارند. مصرف بتاگلوکان به طور طبیعی سطح کلسترول خون را کاهش میدهد.
مقدار بتاگلوکان در مغز جو تا 12 برابر بیشتر از چاودار و گندم می باشد و حدود 50 درصد بیشتر از مقدار آن در جو دوسر است. بیماری های قلبی ناشی از عوامل خطرمختلفی می باشند. کلسترول بالا یکی از عوامل خطر بیماری عروق کرونر قلب است. کاهش کلسترول با بتا گلوکان از جو – به عنوان بخشی از رژیم غذایی متنوع و متعادل – می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک کند.




