بتا گلوکان و BETAGERSTE
بتا گلوکان و بتا جو
بتا گلوکان چیست؟
بتا گلوکان به طور طبیعی در جو و سایر غلات وجود دارد. بتا گلوکان ها گروه ناهمگنی از پلی ساکاریدهای خطی و بدون انشعاب هستند که از مولکول های D-گلوکز تشکیل شده اند که توسط پیوندهای گلیکوزیدی به یکدیگر متصل شده اند. آنها جزو فیبرهای غذایی محلول هستند. موسلی ما کلسترول را کاهش می دهد. حالا امتحان کن.
جو بتا چیست
جوی بتانوعی جو بدون GMO (غیر تراریخته)می باشد که به طور خاص پرورش یافته و دارای محتوای بتا گلوکان بالایی است. رشد جو بتا بیش از 20 سال طول کشید. این نوع جو در حال حاضر حاوی مقدار زیادی بتا گلوکان به خودی خود است. جو بتا حاوی سطوح بالاتری است (جدول 1 را ببینید).
جدول 1: محتوای بتا گلوکان درانواع مختلف غلات
منابع: Bartlomiej et al., 2012; ارائه توسط پروفسور دکتر. لورا نیستروم، 2014.
درصدبتا گلوکان درغلات مختلف
جو بتا 13.0-17.0٪
جو 4.0-7.0٪
جو پرک 2.2-7.8٪
چاودار 1.2-2.9٪
گندم 0.4-1.4٪
جو بتا
جو بتا نوعی غلات پوست کنده است. پوسته بیرونی ترین لایه را تشکیل می دهد و دانه را از بیماری ها و تأثیرات مضر محیطی محافظت می کند. پوسته قبل از آسیاب برداشته می شود. در جو بتا، بتا گلوکان ها مهمترین مواد ساختاری در دیواره سلولی آندوسپرم و لایه های آلورون هستند.



