دستور العمل گرانولای کاهش دهنده کلسترول
- موادلازم :
- یک پاکت ویتاگلوکان پرک(350 گرم)
- 50 گرم بادام
- 60 گرم گردو و یا فندق
- مغز تخم کدو یا آفتاب گردان
- 4/1 قاشق غذاخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه : مواد بالا را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید165 گرم عسل و شیره ی انگور اضافه کنید، 120 میلی لیترروغن مایع مثلا روغن زیتون اضافه کرده و دوباره به هم بزنید.
کاغذ روغنی فر را پهن کرده و مواد را روی آن به طور مساوی پخش کنید.
و در فر گرم شده با درجه 175 سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزیدو هر 8 دقیقه مواد را درآورده و به هم بزنید.
در دقیقه های آخر دانه های حشک شده ی انار و یا هر میوه ی ترش خوشمزه را به دلخواهاضافه کنید.بعد از درآوردن از فر اجازه دهید کاملا سرد شود. تکه های به هم چسبیده را از هم جداکرده و یکسان کنید.سپس در یک شیشه ریخته و برای چند روز از خوردنش با شیر و یا ماست لذت ببرید.


