دستور العمل گرانولای کاهش دهنده کلسترول

  •  موادلازم :
  • یک پاکت ویتاگلوکان پرک(350 گرم)
  • 50 گرم بادام
  • 60 گرم گردو و یا فندق
  • مغز تخم کدو  یا آفتاب گردان
  • 4/1 قاشق غذاخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه : مواد بالا را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید165 گرم عسل  و شیره ی انگور اضافه کنید، 120 میلی لیترروغن مایع مثلا روغن زیتون اضافه کرده و دوباره به هم بزنید.

کاغذ روغنی فر را پهن کرده و مواد را روی آن به طور مساوی پخش کنید.

و در فر گرم شده با درجه 175 سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزیدو هر 8 دقیقه مواد را درآورده و به هم بزنید.

در دقیقه های  آخر دانه های حشک شده ی انار و یا هر میوه ی ترش خوشمزه را به دلخواهاضافه کنید.بعد از درآوردن از فر اجازه دهید کاملا سرد شود. تکه های به هم چسبیده را از هم جداکرده و یکسان کنید.سپس در یک شیشه ریخته و برای چند روز از خوردنش با شیر و یا ماست لذت ببرید.