بتا گلوکان و BETAGERSTE
بتا گلوکان و بتا جو
بتا گلوکان چیست؟
بتا گلوکان به طور طبیعی در جو و سایر غلات وجود دارد. بتا گلوکان ها گروه ناهمگنی از پلی ساکاریدهای خطی و بدون انشعاب هستند که از مولکول های D-گلوکز تشکیل شده اند که توسط پیوندهای گلیکوزیدی به یکدیگر متصل شده اند. آنها جزو فیبرهای غذایی محلول هستند. موسلی ما کلسترول را کاهش می دهد. حالا امتحان کن.
جو بتا چیست؟
BetaGerste نوعی جو بدون GMO است که به طور خاص پرورش یافته و دارای محتوای بتا گلوکان بالایی است. رشد جو بتا بیش از 20 سال طول کشید. جو در حال حاضر حاوی مقدار زیادی بتا گلوکان به خودی خود است. جو بتا حاوی سطوح بالاتری است (جدول 1 را ببینید).
جدول 1: محتوای بتا گلوکان انواع مختلف غلات منابع: Bartlomiej et al., 2012; ارائه توسط پروفسور دکتر. لورا نیستروم، 2014.
محتوای بتا گلوکان درجه غلات
| نوع غلات | محتوای بتا گلوکان |
| جو بتا | 13.0-17.0% |
| جو | 4.0-7.0% |
| جو پرک | 2.2-7.8% |
| چاودار | 1.2-2.9% |
| گندم | 0.4-1.4% |
جو بتا
جو بتا نوعی غلات پوست کنده است. پوسته بیرونی ترین لایه را تشکیل می دهد و دانه را از بیماری ها و تأثیرات مضر محیطی محافظت می کند. پوسته قبل از آسیاب برداشته می شود. در جو بتا، بتا گلوکان ها مهمترین مواد ساختاری در دیواره سلولی آندوسپرم و لایه های آلورون هستند.




